Планиране на Ва?ето парти

Дали става въпрос за приятелска среща или за официално събитие Джет кет-кетъринг,ще Ви помогне да планирате и изпълните всички задачи свързани с организирането на едно успе?но и незабравимо мероприятие!

Детайлите!

Успехът се крие в най-дребните детайли” - и независимо от това дали ги мразите или обичате, в повечето случаи те са причината за успеха или провала на едно мероприятие!

Преди да поискате предложение за кетъринг обмислете следните неща:

  1. Определете бюджета с който разполагате
  2. По възможност определете точния брой на гостите които очаквате
  3. ?зберете място за провеждане на мероприятието(разгледайте залите и местата показани в на?ия сайт)
  4. Определете датата и началния час на мероприятието

Начин на провеждане

  1. Седящи места
    • подходящо за провеждане на събития с по-дълго времетраене,като;сватби,гала вечери,фирмени празненства,презентации
  2. Блок маси без предвидени места за сядане
    • подходящо за кратки като времетраене мероприятия,когато мястото е ограничено като пространство,или когато искате Ва?ите гости да имат възможност да контактуват неограничавани от маси и седящи места.Вземете под внимание,че участниците в мероприятието ще стоят прави и разположете известен брой бар маси из помещението.

Предлагане на напитки

  1. Безалкохолен бар
    • ако имате притеснения с бюджета пълното елиминиране на алкохола от менюто,ще помогне да намалите разходите.Помислете за предлаганетона по-специални безалкохолни напитки като,прясно изцедени сокове и студен чай.
  2. Вино
    • богатият избор е подправката на живота.....освен,когато чакате на опа?ка на бара за да бъдете обслужен.предлагането на вино като единствена алкохолна напитка е ефективно като цена и помага за по-бързото обслужване на гостите и им предоставя повече време да се отдадът на случващото се около тях.
  3. Пълен бар
    • толкова специален ден заслужава най-доброто!Можете да поръчате и бар с богат избор на коктейли,ако е така молим да ни уведомите предварително тъй като това изисква специално оборудване и персонал.

Методи за сервиране на храната

Молим да ни информирате предварително за каквито и да е хранителни алергии и диетични ограничения сред гостите на мероприятието.

  1. Коктейлни хапки сервирани на ръка от на?ите сервитьори
    • дали е само за посрещане на гостите или като единствен метод за сервиране на храната този вариант прави добро впечетление и е лесен за изпълнение.Особенност на този начин е ,че изисква повече сервитьори ,които да сервират храната,а това ще увеличи разходите Ви за персонал.
  2. Блок маса с коктейлни хапки
    • този метод е подходящ,когато не са предвидени седящи места,за краткотрайни мероприятия или като лека закуска след провеждане на основната програма
  3. Шведска маса
    познат на всички метод на сервиране.Този избор помага да намалите разходите за персонал,а също така Ви дава възможност да предложите богат избор на храна
  4. Седящи места
    • при този метод съществуват два варианта за сервиране:индивидуални порции или френски сервиз.

При първия вариант на?ите сервитьори сервират индивидуална порция на всеки гост.
При френския сервиз се сeрвира на цялата маса от едно красиво декорирано общо плато.

Нагоре
 
Надолу
Created by Solutions.bg